کیک فنجانی با تزئین شکلات
آرد ۱۴۵ گرم
شکر ۲۲۰ گرم
شیر ۱۵۰ میلی لیتر
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
بکینگ پودر دو سوم ق چ
کره ۱۰۰ گرم
دانه های ریز شکلات ۵۰ گرم
تخم مرغ ۲عدد

مواد خشک را باهم مخلوط می کنیم. در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را هم می زنیم وانیل ٫شکر و کره ذوب شده را با همزن می زنیم. آن را به مواد خشک اضافه کرده و ارام هم می زنیم. در انتها شکلات چیپسی را اضافه می کنیم.
داخل قالب های مافین کاغذ روغنی قرار داده و مواد را داخل آنها می ریزیم و در فر که قبلا روشن شده با دمای ۲۰۰ به مدت ۲۰ دقیقه می پزیم. وقتی از فر خارج کردیم اجازه میدهیم کیک ها خنک شوند.

برای رویه کار ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای را به روش بن ماری ذوب می کنیم. ۵۰ گرم کره به آن اضافه می کنیم. و ۵۰ گرم شکر. مواد را کامل مخلوط می کنیم. اگر شکر ذوب نشد کمی آب به اندازه یک قاشق سوپ خوری اضافه کنید. اجازه بدهید مواد کمی خنک شود سپس آن را روی کیکی ها بریزید.

امیدوارم لذت ببرید.
سوالی بود در خدمتم.
زهرا
ما اصلاً حرفه ای نیستیم اما دوست داریم دانسته هامون رو با بقیه تقسیم کنیم و خوشحال میشیم اگر نظراتتون رو برامون بنویسید. دوستان برای دسترسی سریعتر به مطالب می تونید از فهرست موضوعی و یا آرشیو مطالب استفاده کنید. پاسخ نظرات دوستان در پایین هر نظر و یا در بخش پاسخ به نظرات دوستان نوشته میشه. با توجه به اینکه ایمیل دیر به دیر چک میشه لطفا سوالاتتون رو همینجا مطرح کنید. مطالب این وبلاگ به سایت http://www.doonedoone.com/ منتقل شد.