تزئین کیک با خامه کاکائویی
این تزئین رو با همه کیک ها می توانید انجام دهید اما از انجایی که کیک اسفنجی کمی خشک است استفاده از خامه آن را خیلی خوشمزه می کند

مواد لازم
خامه کاکائویی
شکلات های رنگی برای تزئین
مربا
دستور تهیه:
بعد از اینکه کیک اسفنجی تان سرد شد آن را به تکه های کوچک تقسیم کنید
روی تعدادی از آنها را با چاقو یا کاردک خامه بمالید و تکه های دیگر را روی آن قرار دهید.
دور تا دور آن را خامه بمالید و آن را صاف کنید
شکلات ها را روی کیک بپاشید و با مربا و بادام روی آن را تزئین کنید
با چایی سرو کنید و از آن لذت ببرید.
زهرا

+ نوشته شده در ۱۳۹۰/۱۱/۰۹ ساعت 18:23 توسط http://www.doonedoone.com
|
ما اصلاً حرفه ای نیستیم اما دوست داریم دانسته هامون رو با بقیه تقسیم کنیم و خوشحال میشیم اگر نظراتتون رو برامون بنویسید. دوستان برای دسترسی سریعتر به مطالب می تونید از فهرست موضوعی و یا آرشیو مطالب استفاده کنید. پاسخ نظرات دوستان در پایین هر نظر و یا در بخش پاسخ به نظرات دوستان نوشته میشه. با توجه به اینکه ایمیل دیر به دیر چک میشه لطفا سوالاتتون رو همینجا مطرح کنید. مطالب این وبلاگ به سایت http://www.doonedoone.com/ منتقل شد.