این تزئین رو با همه کیک ها می توانید انجام دهید اما از انجایی که کیک اسفنجی کمی خشک است استفاده از خامه آن را خیلی خوشمزه می کند

مواد لازم

خامه کاکائویی

شکلات های رنگی برای تزئین

مربا

دستور تهیه:

بعد از اینکه کیک اسفنجی تان سرد شد آن را به تکه های کوچک تقسیم کنید

روی تعدادی از آنها را با چاقو یا کاردک خامه بمالید و تکه های دیگر را روی آن قرار دهید.

دور تا دور آن را خامه بمالید و آن را صاف کنید

شکلات ها را روی کیک بپاشید و با مربا و بادام روی آن را تزئین کنید

با چایی سرو کنید و از آن لذت ببرید.

زهرا