شیرینی برنجی

مواد لازم : کره 100 گرم - آرد برنج 200 گرم -ارد گندم 50 گرم - تخم مرغ بزرگ 1 عدد- پودر هل 3/4 ق چایخوری- گلاب یک و نیم ق سوپخوری- پگین پودر 1/2 ق چایخوری-پودر قند 100 گرم - تخم خرفه به میزان لازم- مهر چوبی مخصوص شیرینی برنجی

 
طرز تهیه : در یک کاسه آرد برنج و گندم را با هم الک کنید + پودر هل + پگین پودر + کره نرم شده این مواد را با چنگال هم بزنید تا به صورت خرده نان در بیاید. در ظرفی دیگر ، تخم مرغ + گلاب و پودر قند را هم زده و به مخلوط آرد اضافه نموده و هم بزنید تا به صورت  خمیری یکدست شود. این خمیر را یا در یک قیف با ماسوره ساده ریخته یا با کمک دو قاشق گلوله های کوچک از خمیر را برداشته و با فاصله از هم روی سینی فر بریزید . و با مهر چوبی روی آن را نقش زده که در عین حال کمی پهن هم میشود. و روی آن تخم خرفه بپاشید. شیرینی ها را در فر از پیش گرم شده با حرارت ملایم 150 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید.یا تا زمانی که زیر شیرینی طلایی شود. بعد از پخت و سپری شدن 5 دقیقه شیرینی ها را روی توری سیمی فر خنک کرده و در ظرف در دار بچینید.
* بعد از هر بار استفاده از مهر چوبی آن را در آرد بزنید تا به سطح خمیر شیرینی نچسبد.
* خمیر این شیرین نه خیلی سفت و نه شل است . در دست نمناک هم راحت  به صورت توپ شکل می گیرد.