آجیل شکلاتی

شکلات سیاه ۱۰۰ گرم

شکلات سفید  ۱۰۰ گرم

آجیل (بادام زمینی- پسته- گردو- بادام بو نداده) ۳۰۰ گرم

کره ۵۰ گرم

خامه نصف قاشق غذاخوری


دستور تهیه:

شکلات سفید و سیاه را به روش بن ماری (روی بخار آب) ذوب کنید.

کره را به آن اضافه کنید

ظرف را از روی گاز برداشته و خامه را به آن اضافه کنید.

آجیل را داخل مواد ریخته و کامل هم بزنید و اجازه بدهید کمی خنک شود.

داخل یک سینی کاغذ روغنی پهن کرده و با یک قاشق غذاخوری از مواد روی آن بریزید.

به علت اینکه مواد بعد از ریخته شدن روی سینی کمی پخش می شود مواد را با فاصله بریزید.

سینی را داخل یخچال قرار دهید تا شکلات کاملاْ سفت شود.

امیدوارم لذت ببرید.

زهرا