کیک استخری
You can read the English instruction here
کیک استخری
این کیک که من اسم آن را کیک استخری گذاشتم یکی از ساده ترین کیک هایی است که می تونید تهیه کنید و از اون لذت ببرید .

مواد لازم برای کیک
کره نرم شده در دمای محیط 150 گرم
شکر 150 گرم
آرد 150 گرم
تخم مرغ 3 عدد
بکینگ پودر 2 ق چ
فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم و قالب را چرب می کنیم. کلیه مواد را باهم مخلوط می کنیم تا نرم شود. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت 30 دقیقه در فر قرار می دهیم تا کیک آماده شود. بعد از اینکه کیک آماده شد آن را از قالب خارج کرده و صبر می کنیم تا به اندازه کافی سرد شود. پس از کمی خنک شدن می توانید آن را در فریزر قرار دهید.
مواد رویه
یک بسته ژله آبی
یک لیوان آب داغ
یک لیوان آب سرد
پاستیل های ماهی یا کوسه
ژله را با یک لیوان آب داغ مخلوط می کنیم تا کامل حل شود. بعد آب سرد را به آن اضافه می کنیم. در همان قالبی که کیک را پخته بودیم به اندازه یک سانت از مواد را می ریزیم و پاستیل ها را به صورت برعکس در آن قرار می دهیم و آن را در یخچال قرار می دهیم تا سرد شود. پس از اینکه کامل بست بقیه مواد را روی آن می ریزیم تا آن هم کامل ببندد. وقتی که ژله ما کامل آماده شد روی سطح کیک را کمی از مواد ژله که هنوز نبسته یا کمی آب پرتقال با قلمو می زنیم و ژله را روی آن برمی گردانیم و مجددا داخل یخچال قرار می دهیم تا آماده شود.
لذت ببرید.
زهرا
ما اصلاً حرفه ای نیستیم اما دوست داریم دانسته هامون رو با بقیه تقسیم کنیم و خوشحال میشیم اگر نظراتتون رو برامون بنویسید. دوستان برای دسترسی سریعتر به مطالب می تونید از فهرست موضوعی و یا آرشیو مطالب استفاده کنید. پاسخ نظرات دوستان در پایین هر نظر و یا در بخش پاسخ به نظرات دوستان نوشته میشه. با توجه به اینکه ایمیل دیر به دیر چک میشه لطفا سوالاتتون رو همینجا مطرح کنید. مطالب این وبلاگ به سایت http://www.doonedoone.com/ منتقل شد.