مواد لازم:

برنج دو پیمانه

فلفل دلمه ای سبز و قرمز هر کدام نصف یک فلفل

آب مرغ: یک پیمانه.

تخم مرغ یک عدد

روغن و نمک


برنج را بشورید. 

در یک ظرف مقداری روغن ریخته و فلفل دلمه ای ها را که ریز خرد کرده اید در آن کمی تفت بدهید.

یک تخم مرغ را در ظرفی جداگانه هم بزنید. سپس به مواد اضافه کرده و هم بزنید. آب مرغ را به مواد اضافه کنید.

برنج را داخل ظرف ریخته و به میزانی که برای پخت لازم دارد آب اضافه کنید. معمولا تا یک بند انگشت آب روی برنج باید باشد. هم بزنید تا کامل مواد مخلوط شود.

برنج را کته کنید. یعنی اجازه دهید آب آن بخار شود تا جایی که قسمت های روی برنج آب قلقل کند. سپس زیر آن را کم کرده و دم کنی بگذارید تا برنج بپزد.

وقتی پخت آن را سرو کنید.

لذت ببرید

**البته این غذا به روش دیگری هم پخته می شود. اینکه برنج را ابتدا نیم پز کنید.. سپس مواد که آماده شد برنج را اضافه کرده و اجازه بدهید با باقی مواد بپزد.